2007. július 5., csütörtök

ok

Íme az ok, ami miatt én három éven belül elmegyek ebből az országból. Mert lehet ezt csinálni, de nem az én munkám béréből.

http://neviddel.freeblog.hu/
http://logout.hu/adamcole/2295/kozszfera.html

6 megjegyzés:

LGB írta...

Sorry, de ez a 'jajj itt semmit nem lehet csinalni, odakinn meg kolbaszbol van a kerites' dolog nekem mar regota gyanus :) Aki _tenyleg_ akar valamit, elerheti itt is, ha normalis celrol van szo. Persze lehet velem van a baj, nekem nem feltetlen az a normalis cel hogy milliardos legyek. Most se ehezem, megvan ami kell, akkor minek sirni? Az a baj ma a magyarsaggal amugy is, hogy mindig sir a szaja (holott allitolag magyarok koltenek legtobbet molbiltelefonalasra, nameg uj szuper/hipermarket nyilik, mindig dugig van), es ami a legrosszabb: a legtobb ember varja a sultgalambot a szajaba, az pedig nem feltetlen jon magatol ... Bocs Larry, ez nem Neked szolt szemelyesen, ez inkabb ugy altalaban :)

lorinc írta...

Szeretnék úgy adót fizetni, hogy nem érzem közben azt, hogy balfasz vagyok.

Elmegyek, körülnézek, élek egy keveset kint, és majd eldöntöm, miből van a kerítés.

lorinc írta...

Vannak adott dolgok. A családod, meg hogy milyen a gyerekkorod. Aztán felnő az ember, és választ ad a következő egyszerű kérdésekre.

- Hol élsz?
- Kivel élsz?
- Mit csinálsz?

Encsi írta...

Larry, valahol igazad van a 'mit műveltek a pénzemből vaze' felháborodáson - alapvetően sokan vagyunk így vele - de azt se felejtsd el, hogy ez már rég iszapbirkózásba ment át: ők méltatlanul kezelik az adót, mi meg nem fizetjük be tisztességes állampolgár módjára a bevételeink közel felét. Ahogy a Bt-dre emlékszem, te sem, sőt biztos, hogy most sem... A sors iróniája, hogy lgb viszont éppen igen, és sztoikus nyugalommal viseli. Nem tudom, mikor láttál a valóságban utoljára olyat, hogy a valós bérpapírodon a valós levonás összeg IRL - na, ha valami embert próbáló, akkor minden hónapban az a pillanat az.

lorinc írta...

Kölcsönt vettem föl, és befizettem az utolsó fillérig. Mert én nem iszapbirkózom, hanem elmegyek a faszba.

lorinc írta...

És az utolsó fillérig be vagyok jelentve úgy 2 éve.