2007. július 6., péntek

kétszer

Tegnap, tegnapelőtt és ma reggel Buffaló pizzát ettem.

Ez olyan, hogy darált marhahús, rajta mozarella. A hús alatt pedig a lényeg.

Stratégiailag elhelyezett darált erőspaprikatócsák. Méretük is precízen behatárolt: nagyobbak, mint egy falat, és pont olyan vastagok, hogy még ne lehessen észrevenni őket a hús alatt.

A pizza fogyasztása a következőképp történik. Az ember eszik, mert finom. Nem tudja előre mikor, de elér a tócsához. Ekkor szájürege 40-50% darált erőspaprikát tartalmaz. Eltorzul a feje, és harap gyorsan még kettőt. Ekkor szájürege - a tócsák bravúros méretezése révén - már 70-80% darált erőspaprikát tartalmaz, viszont tömve van a szája, nincs több hely. Az ember rág, hörög, izzad, nyel, iszik, hörög, izzad, nyel, iszik, és vár 20 percet a következő szelettel.

Ezt a pizzát egyedül is vicces enni, de ketten sokkal jobb, és az erőspaprika élettani hatásai miatt emlékezetes is marad fogyasztása míg teljesen ki nem ürül.

3 megjegyzés:

LGB írta...

Oooo. Pedig milyen jo lehet, en meg ugye mar nem ehetek ilyen husit (se) ... Buuuuuuuuuuuuuuuuu! ;-(

Névtelen írta...

No és hol lehet megkóstolni ezt a csodát?

lorinc írta...

minnyár megnézem, honnan is rendeltem...

megvan. netpincer.hu -> Dr. Pizza -> Buffalo (csípős)