2007. június 24., vasárnap

bocs

bocs a kihagyásért, pár napnyi környezeti változó, fordítási flag és kernel beállítás után a gentoo linuxom még nem alkalmas blogírásra. viszont stabilan hozza a mindennapi betevő kernel panic-ot.

egyébként meg azt vettem észre, hogy ahelyett, hogy élvezném a mindennapokat, fogcsikorgatva küzdök jobb körülményekért az élet minden területén. asszem ezt át kellene gondolnom, mert ez így szar.

5 megjegyzés:

LGB írta...

A partra vetett hal effektust velem felfedezni: csapongsz ide/oda, hatha jobb lesz, de lehet a vizbe visszakuzdeni magad jobb lenne, mert a hal valahogy vizbe valo barhogy is kiserletezik massal ...

lorinc írta...

inkább valami okos középutat kellene találni LGB barátom, mert a 100%-os larry 100%-osan alkalmatlan a társadalmi beilleszkedésre. ;)

LGB írta...

:) Ugyan-ugyan, te tok jo humorista lennel pl (szeritnem ez a stand-up style - vagy hogy hivjak - tok bejonne neked). En legalabbis mar a stilusodon halalra szoktam rohgni magam :) Na persze nyilvan ettol meg az eletnek mas resze is van a munkan (legyen ez akar a szorakoztatas is) kivul, tehat lehet igazad van. Javaslom a rendszeres talalkozast (sörözös akarmi is lehet am!!!) es akkor Neked is jobb lesz biztos. Vagy nem, de igy (nem nem vagyok buzi!!!) szoktal hianyozni, tehat ... Na ez mar tiszta eges, leallok ezzel a comment-tel itt es most.

lorinc írta...

nem, nem, ne hagyd abba! :D

Névtelen írta...

"fogcsikorgatva küzdök jobb körülményekért"

Erre azt lehetne mondani, hogy inkabb "enjoy the ride, muddafukka!"