2007. június 26., kedd

További Kutatási Eredmények

A BVSC uszoda 25 méteres medencéjében hidrobiológusaink még csak pár napja tanulmányozzák a nemrégiben felfedezett, csodálatos biodiverzitásáról és a különböző vizi létformák eddig meg nem figyelt szimbiotikus kapcsolatairól elhíresült zártnak tekinthető emberpopulációt.

Rövid leszek. A legbelső sávban, ahol a lépcső van, medúzabácsik és csillókkal mozgó nénik lebegnek.

Utánuk következnek a nagytestű víziemlősök. Lassan haladnak, és mozgásszerveik végállapotai között maximum 15° különbség van.

A középső sáv a vízbe kényszerült szárazföldi emlősöké. Gyors mozdulatokkal, kapkodva törekszenek a part irányába, ott megpihennek.

A nagyedik sávban falkába tömörült, szenvtelen kitartásukról felismerhető víziemberek úsznak. Fejüket ritkán, vagy egyáltalán nem emelik ki a vízből, a parttól távol maradnak.

Az utolsó fél sáv a pedig csúcsragadozóé. Középkorú holgynek néz ki, nagy fenékkel, de ezt csak nagysebességű kamera segítségével lehetett megállapítani. Szabad szemmel motorcsónaknak tűnik.

1 megjegyzés:

LGB írta...

Mondom! Meg egy kis fejlesztes, hozzaadva az eleg egyedi arckifejezeseidet amit tudsz vagni, es total bejonnel egy igen egyeni stilusu stand-up comedy show-ban. En tuti mennek megnezni :)