2007. szeptember 30., vasárnap

vigyázz

vigyázz kislány, mert megtalálom az egyensúlyt az 'önmagam adom' és a 'szédítelek' között, és akkor neked véged van, mint a botnak

dobállak majd, mint egy kurva cunami. tudod te, mekkora egy cunami? és hogy leszarja, hogy mit és mennyit sodor el? kurvára vigyázz

5 megjegyzés:

Encsi írta...

Huhh, a hölgytársadalom egésze nevében beleremegtem ebbe a fenyegető újlarrys jövőképbe...

Bár kis technikai megjegyzés, szerintem a cunami nem dobál semmit, mert konstans egyirányú mozgást végez, max odab*sz, de ha dobálnál akkor inkább legyél tornádó, ami egyrészt tényleg kiszámíthatatlan mozgású, másrészt a tölcsérben levő centrifugális erő tényleg képes összevissza dobálni, és huh ez már egészen lgb-s post lett, abba is hagytam, csáo :)

LGB írta...

Nem lett annyira LGB-s, lasd "centrifugalis ero", azaz ugye pl itt. Nade egye fene, szep probalkozas volt .

Masreszt a cunamirol az en perverz es piszkos fantaziamnak koszonhetoen kb gyerekkorom ota a cuni jut az eszembe, akkor meg Larry fele postnak azonnal mas a hangzasa :)

Encsi írta...

A hitelesség kedvéért megírom (ha valakit érdekel) hogy lgb-vel elvitatkoztunk a témán és végülis legnagyobbrészt a Coriolis-erő állítja elő a tornádókat, azaz egyikünknek sincs igaza. A centrifugális vs. centripetális vita még folyik :)

LGB írta...

Namost kikerem magamnak hogy nekem ne lett volna igazam, en nem elemeztem azt, hogy a comment amugy illik-e a post tartalmara, csak onmagaban analizaltam a jelenteset. De vitatkozhatunk fizikai kerdesekben tovabb, meglatjuk ki nyer ;) Udv: az agressziv kismalac :)

Névtelen írta...

Wish I Had An Angel - Nightwish

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

kb ilyen hanglatunak erzem Larry post-jat :)

jameg:

This night will hurt you like never before