2007. szeptember 13., csütörtök

semmi extra

Nincs semmi, de hogy el ne kopjon az a napi 10 ember, aki olvas, kiborítom ide a sziporkákat, amikkel mindig tele a fejem.

A műzlit nagy bödönből, nagy kanállal, egy liter tejjel, hangosan szürcsölve és kétpofára csámcsogva a legjobb enni. Kevés mézzel, hogy ne legyen szirup. Cerbonát, mert azt még itthon gyártják.

Heti egy alkalom semmire nem elég, legyen az nyelvtanulás, vagy sport. Egyszerűen nem fejlődsz.

Arra is rájöttem, hogy mi kell a nőknek. Illetve arra még nem, de arra igen, hogy mit keresnek. A kettő szinte biztos, hogy nem ugyanaz. Szóval a nők olyan pasit keresnek, akinek van álma, és azt meg fogja valósítani. Ez ilyen egyszerű.

Ha valakinek, aki épp rászorul, segítesz, nagyon jófejnek érzed magad. Ha szereted is az illetőt, akkor meg egyszerűen boldog vagy. És lássuk be: mennyivel könnyebb már másokon segíteni, mint önmagunkon! Megvan az örök boldogság kulcsa. Persze nem.

Ma jött a céghez két vendég, Svájcból. Meló után elment az egész csapat sörözni, és úgy egy óra elteltével mindenki felállt, és otthagytuk őket. Én viccelődtem, hogy "Ugye hallottatok a magyar vendégszeretetről?... Na az csak legenda." és eljöttem, de igazából nagyon ég a pofám, reggel ezt meg is mondom nekik, és este elviszem őket bulizni és Rudasba.

5 megjegyzés:

Encsi írta...

Larry, ami a nők témát illeti, nem lehet, hogy mindent túlfilozofálsz? :) fyi, a női társadalomról nem lehet egyetemes leíró enciklopéciát készíteni, leginkább a biológiai/pszichológiai/szociológiai/megmindenmás diverzitás folytán.

Egyébként meg, ha igaz lenne hogy a kritérium a "van álma" és a "meg fogja valósítani" fázis in progress, több csajod lenne mint Vince Chase-nek, szerintem ;)

LGB írta...

:) Az elso lepes annak belatasa hogy tenyleg nincs egyetemes megoldokulcs a nokhoz, ugyanugy ahogy a nok sem talalnak hasonlokat a feriakhoz. El kell fogadni hogy minden ember egyeniseg, akit ki kell ismerni, stb, nem lehet a neme miatt egy sablont rahuzni. Persze vannak nemi jellegek a feriak es nok viselkedeseben is, ami egyfajta kozosen alkalmazhato semara utal, de ha csak ezt probalja az ember kovetni, akkor elobb-utobb porul fog jarni, mivel pl nem a noket kell szeretni ugy altalaban a parodban (azt mondom "nem csak", persze hogy azt is!), hanem azt, aki o valojaban. Es igy el lehet kerulni az olyan szerintem teljesen feleseleges temakat hogy "mi kell a ferfinak meg mi kell a noknek" amivel sikerkonyveket foleg USA-ban el lehet adni, mert sok ember naivan hiszi hogy egy konyvbol mindent meg lehet tudni a masik nemrol, es nem is erdekes az adott "celszemely" szemelyisege csak a neme ...

lorinc írta...

és én filozofálok túl sokat? :D

egyébként volt már a "kevesebbet gondolkodom" projekt, sikeresen lezárult - most csak annyit gondolkodom, amennyi nem akadályozza a cselekvést.

LGB írta...

En se filozofalok sokat, csak 1 szem gondolatot tulbonyolitva irok le ;) A fejemben ez sokkal kevesebb ideig tart, a "sok"-tol igen messze van. Bar neha .... Ime: http://blog.lgb.hu/2007/09/n-s-grafomnim.html

Névtelen írta...

"másokon segíteni, [...], örök boldogság kulcsa. Persze nem."

Pedig kozel all hozza, sztem.