2007. február 5., hétfő

babzsákfotel - projektzárás

Illetve ennek soha nem lesz vége.

Úgyhogy csak helyzetjelentés. Vettem habosított polystirol gyöngyöt, blup.hu-nál, mert ők nyitva vannak, és felveszik a telefont. Nem tíz rugó a két öt kilós zsák, mint a tüzépen, amit viszont nem lehet elérni, hanem tizenöt.

A zsákot fehérneműben kell megtölteni a fürdőszobában, és így csak egy szoba lesz plafontól padlóig tele pici fehér, elektrosztatikusan töltött golyókkal. A golyók polaritása megegyezik a golyókat töltő személyével, ezért ezek kölcsönösen taszítják egymást. A töltő személy nagy, és nem gurul, ezért kénytelenek a kicsi, könnyű golyók kitérni az útjából. Remek móka.

A kalandot a töltés növelésével, vagyis a porszívó bevonásával lehet fokozni. A porszívó porszákjában szélsebesen forgó golyók felveszik maximális töltésüket, és a porzsák kinyitásakor tüzijáték-szerűen elhagyják azt, hogy aztán egy másodperccel később egyenletesen lerakórjanak a szoba teljes felületén.

Ha a babzsákfotel töltését ellenkező nemű ember társaságában végezzük, értelemszerűen minimális ruházatban, frusztrációnkat kellemes vizuális élmények ellensúlyozhatják.

Itt jelezném, hogy egy kád golyóban fürdeni is lehet.

Értékelés: A két babzsákból csak az egyiket használjuk, mert az a belső, melyet nem én varrtam, az első adandó alkalommal három helyen felhasadt. A huzatokat újra kell varrni, mert olyan kicsi rajtuk a nyílás, hogy csak az üres belsőt lehet beléjüktuszkolni - ergo a huzatot csak a belső leeresztésével lehet kimosni, ami nem jó, sőt rossz.

Viszont. Azon az egy babzsákon ketten aludtunk egyszerre pár órácskát, mikor leheveredtünk rá, hogy milyen is, és elnyomott minket a buzgalom. Nagy, és kényelmes. Bótba 30+ a hasonló.

5 megjegyzés:

LGB írta...

[no offenz uzemmod bekapcs]Vazz' mikor lesz mar buli vegre 1x?![no offenz uzemmod kikapcs]

lorinc írta...

hat amikor ravesszuk magunkat...

Encsi írta...

Grats, és szokjál hozzá, hogy mostantól a babzsákfotel (jabba) feltűnő hasonlóságokat fog mutatni egy tetszőleges párkapcsolattal :) Imádod, de ahányszor elszakad és elárasztja a szobát a golyókkal, átkozódva, fájó ujjal varrod össze és megfogadod hogy soha többet, következő alkalommal kidobod a fenébe, aztán mégse ;) Happily ever after a következő kiszakadásig :P

LGB írta...

:) Welcome to the real world.

lorinc írta...

ezt én csináltam. nem szakad ki.